Veelgestelde Vragen

Wat willen jullie bereiken met Plinkr?

Wij willen bijdragen aan het financieel redzaam maken van alle inwoners van Nederland. Wij denken dat hulpverleners daarvoor de sleutel zijn. Als hulpverleners met de juiste aandacht hun werk kunnen doen, dan kan iedereen in Nederland uiteindelijk uit de financiële problemen worden geholpen.

Wat voor bedrijf is Plinkr?

Plinkr is een sociale onderneming. Winst is niet het einddoel, maar een manier om ons doel te kunnen bereiken. Met Plinkr willen we een positieve bijdrage leveren zonder daarbij afhankelijk te zijn van subsidies of giften. Plinkr is aangesloten bij Social Enterprise NL.. We zijn gevestigd in Eindhoven en in Amsterdam.

Hoe ontwikkelen jullie nieuwe producten?

We ontwikkelen alles in samenwerking met hulpverleners. Elke week spreken we onze gebruikers en hulpverleners uit het veld. Zij vertellen ons waar ze tegenaan lopen. Op basis daarvan gaan wij aan de slag. Soms zijn het kleine aanpassingen. Maar het kunnen ook totaal nieuwe functies zijn. De Bieb? Idee van een hulpverlener uit Eindhoven.

Misschien schiet bij jou nu ook een idee te binnen waarmee we je kunnen helpen. Neem je dan contact met ons op?

Jullie werken met gevoelige informatie. Hoe gaan jullie daarmee om?

Dat is het zeker. Daarom stellen we strenge eisen aan onze beveiliging. Je contact met Plinkr verloopt via een versleutelde verbinding door middel van een SSL certificaat, die ook door banken en overheidsinstellingen wordt gebruikt. Je herkent een SSL verbinding aan het slotje in je browser en aan de vermelding "https" in je adresbalk.

We kijken daarnaast kritisch naar gegevens die we nodig hebben voor onze dienstverlening. Wat niet noodzakelijk is, vragen we ook niet. We slaan geen persoonlijke gegevens op die jouw cliënt invult in vergelijkers en hulpmiddelen. Wel zul je af en toe eerder ingevoerde gegevens terugzien in hulpmiddelen of vergelijkers. Deze informatie is opgeslagen op jouw eigen computer, tablet of telefoon.

Plinkr volgt de regels uit de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) bij de verwerking van gegevens nauwgezet.