Plinkr vergelijkers
Het beste vinden voor jouw cliënten

Het vergelijken van producten en diensten is voor financiële hulpverleners vaak lastig. Hanteert een energieleverancier een borgsom? Heeft een mobiele provider wel dataplafonds? Zijn er eenmalige aansluitkosten? Uitzoeken kost tijd en is vaak erg ingewikkeld.

Daarom heeft Plinkr samen met een groep ervaren hulpverleners vergelijkers ingericht die rekening houden met alles wat voor financiële hulpverleners belangrijk is. Met handige tips en scherpe aanbiedingen. Zo kun jij voortaan zonder rompslomp het beste voor je cliënten kiezen.

Kies hier je vergelijker

Veel gestelde vragen

Ik mis nog iets / ik heb een idee / hebben jullie ook / kunnen jullie ook

Dit zijn de vragen waar we blij van worden! Ons bestaansrecht hangt immers af van hoe we jou in je werk ondersteunen. Heb je dus ideeën, toevoegingen of opmerkingen? Laat ze ons weten en we gaan voor je aan de slag!

Hoeveel tijd kost een collectieve analyse mij als bewindvoerder?

Dat verschilt per analyse. Bewindvoeringssoftware biedt vaak de mogelijkheid om de meeste gegevens te exporteren. Daarnaast is het handig als je jaarrekeningen van energie, verzekeringspolissen en telecomrekeningen beschikbaar hebt (digitaal of op papier). Het analyseren van deze jaarrekeningen en facturen kost je geen tijd. Dit doet Plinkr voor je.
Tijdens een oriënterend gesprek bepalen we samen vooraf welke onderdelen binnen de collectieve analyse voor jou haalbaar zijn qua tijdsinvestering. Dit kan ook telefonisch of via Skype.

Wat kost het gebruik van Plinkr voor bewindvoerders?

Plinkr krijgt een kostendekkende overstapvergoeding van een deel van de aanbieders. Zowel de vergelijkers als de collectieve analyse zijn daardoor gratis voor jou en je cliënten. De hoogte van overstapvergoedingen heeft geen invloed op onze analyse en op de resultaten van vergelijkingen. Een vast gedeelte van de vergoeding wordt gebruikt om het Plinkr platform te verbeteren. Alle opbrengsten boven dit bedrag komen ten goede aan maatschappelijke projecten die bijdragen aan onze missie.
De kosten van het Plinkr platform dat je voor de nazorg aan je cliënten kunt inzetten vind je hier. Ook dit hulpmiddel is en blijft gratis voor je cliënten.

Heb ik een overeenkomst nodig om gebruik te maken van Plinkr voor bewindvoerders?

Voor het gebruik van de vergelijkers is geen overeenkomst nodig. Je kunt ze op ieder moment naar eigen inzicht gebruiken.
Voor de collectieve analyse geef je Plinkr tijdelijk toegang tot je cliëntgegevens. Daarom zetten we afspraken eerst samen op papier. Zo weten we beiden waar we aan toe zijn. Bovendien voldoen we zo aan de AVG.
Het Plinkr platform voor nazorg kun je gebruiken met een licentieovereenkomst. Je mag het echter eerst 30 dagen vrijblijvend proberen. Neem contact met ons op om deze proefperiode aan te vragen.

Zijn mijn cliëntgegevens veilig bij Plinkr?

Plinkr bewaart geen persoonsgegevens die je in de vergelijkers invoert. Zie je gegevens terug van eerder gebruik? Dan zijn deze op je eigen computer bewaard. De gegevens die we voor de collectieve analyse gebruiken worden op een beveiligde server bewaard. Eventuele communicatie met cliënten gebeurt altijd versleuteld en waar mogelijk anoniem.

Hebben jullie algemene voorwaarden?

Ja, deze vind je hier.

Hoe zit het met de privacy van mij en mijn cliënten?

Plinkr werkt altijd volgens het ‘privacy by default’ principe. Dat betekent dat wij alleen gegevens verzamelen die we echt nodig hebben. Bovendien bewaren we deze gegevens alleen zolang als nodig. We volgen daarbij de richtlijnen van de AVG. Onze privacy policy vind je hier.

Hoe komen de vergelijkingen op jullie site tot stand?

We maken gebruik van onafhankelijke software. Of wij wel of geen vergoeding ontvangen speelt bij Plinkr geen rol in de manier waarop aanbieders en producten worden vergeleken. Plinkr laat altijd alle aanbieders en producten zien waarover informatie voor ons beschikbaar is. Hier zitten dus ook aanbieders en producten tussen waar wij geen vergoeding van ontvangen.

Geven jullie ook advies?

Nee. Plinkr helpt bij het verzamelen en analyseren van gegevens op een efficiënte manier. Onze vergelijkers tonen je verschillende mogelijkheden maar we geven geen advies welke opties het beste voor je cliënten zijn. Die keuze ligt bij jou als bewindvoerder.
De vergelijkers die onder de Wet financieel toezicht vallen worden beheerd door partijen met een AFM-vergunning. De contactgegevens van deze partijen staan onderaan de vergelijker. Inhoudelijke vragen over deze vergelijkers mogen wij niet zelf beantwoorden.

Hoe kan ik aanbieders het beste benaderen?

Nieuwe contracten kun je direct aanvragen via onze vergelijkers. Je komt dan rechtstreeks terecht op de juiste aanvraagpagina's van de aanbieders.
Voor vragen over bestaande cliënten hebben veel aanbieders een directe ingang voor bewindvoerders. Een handig overzicht vind je hier (met dank aan Tribuo)!